NATJECANJA

»

SNOWBOARD

07.04.2008.      

Autor: Ante Pašalić 

4. Nine Open "Zent Event"

Proteklog vikenda na Platku održan je 4. Nine Open!

Odlično vrijeme i, za ovo doba godine, dobri sniježni uvijeti na Platku, obilježili su 4. Nine Open, koji je ujedno bio i Prvenstvo Hrvatske u SlopeStyle disciplini i prvenstvo Primorsko goranske županije!

Natjecanje je imalo i međunarodni karakter s natjecateljima iz Hrvatske, Slovenije i Srbije, a  nastupilo je 25 natjecatalja u muškoj i ženskoj, te dječjoj kategoriji.

Prvak Hrvatske u disciplini SlopeStyle je Marko Dukić  iz Rijeke. Drugoplasirani je Zagrepčanin Nikola Vrhovec, a trećeplasirani Vid Barić iz Rijeke. U ženskoj konkurenciji prvakinja Hrvatske je Maja Radišić. Drugo mjesto je osvojila Nina Barić, a treće Sanda Jeličić.

U najmlađoj kategoriji prvo mjesto osvojio je David Sutlović, drugo Luka Ivica i treće David Sirotić, svi iz Rijeke. Juniori su pokazali veliki talent, te se od njih očekuje svijetla budućnost.

Nine Open event je prošao odlično! S dobro postavljenim parkom, novim "wall" elementom, te nabrijanim snowboarderima i odličnim trikovima.

Pobjednik 4. Nine Open-a je Slovenac Matej Pavlič, koji je cijeli session odvozio velikim stilom i odličnim trikovima, kao što su Cab 450 na gap boxu i stylish trikovima na wall-u.

Drugo mjesto pripalo je Riječaninu Marku Dukiću - Dux. Kroz čitav session Marko je pokazao odličan stil, tehničku izvedbu, odlične trikove i odličan ukupni dojam, te zasluženo osvojio drugo mjesto. Slovenac Rene Strgar završio je na trećem mjestu sa odličnim vožnjama tijekom cijelog sessiona, te posebno dobrim trikovima na down-railu i wallu.

Nine Open u svom 4. izdanju je pokazao konzistentnost odličnog snowboard natjecanja iz godine u godinu. Odličan provod i session su riječi kojima se može opisati ovaj više nego dobar službeni završetak snowboard sezone.

Finalni rezultati:

Muški:

1. Matej Pavlič SLO
2. Marko Dukić CRO
3. Rene Strgar SLO
4. Nikola Vrhovec CRO
5. Toni Jelenić CRO
6. Vid barić CRO
7. Darko Kastratović SRB
8. Matija Dukić CRO
9. Filip Krstanović CRO
10. Ivan Vidosević  CRO
11. Maroje Vukelić  CRO
12. Ivan Brajković  CRO
13. Dino Barać  CRO

Djevojke:

1. Maja Radišić  CRO
2. Nina Barić  CRO
3. Sanda  Jeličić  CRO

Juniori:

1. David Sutlović 95 CRO
2. Luka Ivica 93 CRO
3. David Sirotić 95 CRO
4. Luka Kuzmanić 93 CRO
5. Frane  Kostelić 94 CRO

Juniorke :
1. Sara Franjul 92 CRO

 


Dino Barac


Matija Dukić



Mrki medvjed



Dino Barac



Marko Dukić Dux



Marko Dukić Dux



Pobjednici Nine Opena - Rene Strgar, Matej pavlič, Marko Dukić



Sara Franjul



Djevojke pobjednice



Juniori pobjednici



Bogati nagradni fond!

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 419267
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr