SNOWBOARD

»

VIJESTI

22.11.2012.      

Autor: Ante Pašalić

Foto: Iva Kreković

 

Anja i Morena na sjevernoameričkoj turneji

Hrvatske snowboard reprezentativke Anja Štefan i Morena Makar u lovu na bodove za Zimske olimpijske igre.

Nakon duge ljetne stanke, i kraćih jesenskih priprema, naše reprezentativke Anja Štefan i Morena Makar kreću na dvomjesečno putovanje po Sjevernoj Americi kako bi odvozile nekoliko natjecanja snowboard Svjetskog kupa te odradile kvalitetan trening.

Novost je da će naše cure trenirati s dijelom slovenske reprezentacije s kojom i idu na ovaj veliki put, što uključuje i TTR pobjednicu Cilku Sadar. Sve to bi opet trebalo rezultirati konkretnim utjecajem na naše cure i konačno boljim rezultatima na natjecanjima.

Cure slijedeći tjedan kreću put američkog Colorada, točnije put Breckenridgea i Coppera u kojem ih čekaju najbolji uvijeti za treniranje. Sredinom prosinca bit će u Salt Lake Cityu gdje će voziti Svjetski kup te se svi nadamo osvojiti i prve bodove. Nakon nekoliko dana treninga, vraćaju se u Copper gdje će voziti halfpipe i slopestyle discipline. Sredinom siječnja cure voze natjecanje u kanadskom Stonehamu, a nakon toga ih čeka još dva tjedna pripremnih treninga.

Zatim slijedi povratak kući, od kuda će dalje nastaviti potjeru za daragocjenim FIS bodovima u novom olimpijskom ciklusu, sve s ciljem osiguranja nastupanja na ZOI u Sočiju.

-.-Morena Makar, Anja Stefan-.-
Morena i Anja na treningu

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 127666
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr