SNOWBOARD

»

VIJESTI

25.10.2011.      

Autor: Ante Pašalić

Video Edit / Photo: Lukas Lerperger / Roland Haschka

 

Dachstein ledenjak boarderima otvoren

Proteklog vikenda službeno je otvoren Dachstein ledenjak.

Solidan snježni pokrivač omogućio je rano otvorenje jesenske sezone boardanja na Horsefeathers Superparku na Dachsteinu. Iako je ostatak parka još uvijek u procesu izrade, za sada je otvoren  beginner dio parka. Do slijedećeg vikenda biti će otvoren još pokoji dio u pro-dijelu.

Trenutačni setup u parku sadržava; 4m Straight Rail, 8m Down Rail, 9m Double Kink Rail, 3m Straight Box, 7m Kink Box i  6m Rainbow Box.

-.-Roland Huschka, Qparks-.-Dachstein

Najzanimljivija novost je lift koji vozi iz parka do vrha gondole, tako da od ove sezone nema napornog i dosadnog pješačenja prema gondoli, odnosno restoranu, nakon cijelodnevnog 'shredanja' u parku.

Pogledajte i mali Qparks video s otvorenja.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 247388
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr