NATJECANJA

»

SNOWBOARD

18.01.2012.      

Autor: Skijanje.hr

 

Novi snowboard event u Zagrebu: Sljeme Snow Impact

Zagreb napokon dobiva događanje vrijedno pažnje svih ljubitelja snowboardinga. Sljeme Snow Impact bit će najveće okupljanje ridera iz Hrvatske i regije, a svoje prvo izdanje doživjet će 4. veljače ove godine na Činovničkoj livadi na Sljemenu.

'Rideri' će se natjecati na Burn Rail Session Contestu, na kojem će se 'setup' sastojati od Rail i Ledge elemenata u nizu od 15 stepenica. Dobitnika novčane nagrade od 1.000 eura izabrat će etablirani suci iz regije, a prijave će biti otvorene za sve ridere na samom mjestu događanja.

Osim glavne nagrade, koju za najboljeg i najkreativnijeg natjecatelja osigurava glavni organizator Burn, partneri događanja pripremit će vrijedne nenovčane nagrade za drugo i treće mjesto.

Posjetitelji događanja imat će priliku putem live straminga na Sljemenu pratiti i Air&Style natjecanje, koje će se paralelno odvijati u Innsbrucku. Air&Style je jedno od najvažnijih snow contesta u Europi i svijetu, koje okuplja najvještije svjetske ridere u žestokoj borbi za prestižni Ring of Glory. Po završetku Burn Rail Session Contesta i prijenosa finala Air&Stylea, program će biti nastavljen večernjem nastupom CFSN Dj's na otvorenom.

Sljeme Snow Impact počinje u podne, kada kreću prijave i isprobavanje staze za sve zainteresirane ridere,  dok će posjetitelji istovremeno imati priliku samostalno se okušati u snowboardingu zahvaljujući besplatnoj školi ( osigurane daske, vezovi, buce i instruktori za djecu i odrasle ). Generalni pokrovitelj i partneri pripremaju, sukladno najavi, i niz dodatnih sadržaja i nagradnih igara za goste i ljubitelje boardanja. A besplatni shuttle service cijeli će dan posjetitelje prevoziti do mjesta događanja.

Sljeme će prve subote u veljači tako postati idealno mjesto za ljubitelje snowboardinga, snijega i zabave, te je za nadati se kako će nakon toga dobiti i stalnu adekvatnu stazu za ovaj, sve popularniji, olimpijski sport.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 232134
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr