SNOWBOARD

»

VIJESTI

02.02.2012.      

Autor: Skijanje.hr

 

Najbolji regionalni rideri na Sljeme Snow Impactu

Za Sljeme Snow Impact interes su pokazali rideri iz Hrvatske, Slovenije i Srbije, a zagrebački Burn Rail Session contest održat će se ove subote na Činovničkoj livadi uz popratni program za sve zainteresirane posjetitelje

Poznati su svi detalji Sljeme Snow Impacta, najvećeg hrvatskog snowboarding okupljanja koje će u subotu 4. veljače okupiti ponajbolje ridere iz regije i zaljubljenike u ovaj adrenalinom ispunjen olimpijski sport.

Prijave za sve zainteresirane snowboardere počinju u podne i traju do 15h, kada će se na setupu održati practice session i kvalifikacije za finale Burn Rail Sessiona u kojem će sudjelovati 10 najboljih ridera. Zadatak natjecatelja bit će izvesti tehnički što zahtjevniji trik na jednom od dva ponuđena raila – straight ili kinked, a suci će ocjenjivati stil, tehničku potkovanost i težinu izvedenog trika.

Suđenje će predvoditi jedan od najboljih europskih rail boardera, Slovenac Nejc Ferjan, a najbolji natjecatelj osvojit će novčanu nagradu u vrijednosti od 1.000 eura. Tri najbolje plasirana vozača uz to će osvojiti Vipme komplete te Burn poklon pakete.

Po završetku velikog finala pod reflektorima slijedi live uključenje na poznato svjetsko Air&Style natjecanje koje se paralelno sa Sljeme Snow Impactom odvija u austrijskom Innsbrucku, te glazbeni program uz CFSN DJ’s do 22h.

Posjetitelji će subotu na Sljemenu imati mogućnost iskoristiti za besplatnu Snowboardmania školu snowboardinga s osiguranom osnovnom opremom i instruktorima, te popratne sadržaje koje su spremili partneri SSI-ja: Vipnet, Warehouse i Surf Shop. Besplatan autobusni prijevoz organiziran je svaki puni sat na relaciji Mihaljevac – Činovnička livada – Mihaljevac.

Satnica:

12:00: Start
16:30: Burn Rail Session kvalifikacije
17:30: Prijenos Air&Style kvalifikacija iz Innsbrucka
18:00: Burn Rail Session finale s najboljim riderima
18:30: Proglašenje top 3 najbolja ridera Burn Rail Sessiona + CFSN DJ's
19:30: Prijenos Air&Style finala iz Innsbrucka + CFSN DJ's party
22:00: Finish 

-.--.- 

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 244682
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr