NATJECANJA

»

SNOWBOARD

06.02.2012.      

Autor: Skijanje.hr

 

Slovenci osvojili Sljeme na Snow Impactu

Sljeme Snow Impact jučer je održan usprkos prometnom kolapsu i temperaturi od -20 stupnjeva, a najboljim riderom i dobitnikom 1.000 eura novčane nagrade proglašen je Slovenac Žiga Rakovec nakon napetog finala Burn Rail Session natjecanja.

Pod svjetlima reflektora i u pravoj zimskoj atmosferi, jučer su nakon kvalifikacija i velikog finala Sljeme Snow Impacta proglašeni najbolji rideri Burn Rail Session natjecanja koje je usprkos temperaturi od -20 stupnjeva na Činovničkoj livadi podržalo 200-tinjak najupornijih posjetitelja i ljubitelja snowboardinga.

Titula najboljeg ridera i novčana nagrada u iznosu od 1.000 eura pripala je Slovencu Žigi Rakovcu. Drugoplasirani Erik Harc (SLO) i treći Aljoša Krivec (član Burn Unitsa, SLO) osvojili su nenovčane nagrade glavnog organizatora Burna i partnera SSI-ja Vipneta. U Burn Rail Sessionu sudjelovalo je ukupno 26 natjecatelja iz Hrvatske, Slovenije, Srbije i BIH, koji su pokazali kako u našem glavnom gradu postoji velik interes za ovaj sve popularniji adrenalinski olimpijski sport.

"Cilj nam je bio ne samo prepoznati i nagraditi najbolje i najkreativnije ridere, već im i pokazati kako imaju našu podršku  u nastojanju da ostave svoj kreativni otisak na svijetu.

Također, željeli smo približiti sve čari snowboardinga široj populaciji i publici koja nas je danas posjetila u zadovoljavajućem broju usprkos ledenoj zimskoj suboti i prometnom kolapsu koji je blokirao Sljeme na nekoliko sati", izjavila je na događanju Andrea Krkač, glavna organizatorica Sljeme Snow Impacta i brand managerica Burna za Hrvatsku.

Odazivom i vještinama prijavljenih ridrera zadovoljan je i glavni sudac te jedan od najboljih europskih snowboardera Nejc Ferjan, kojem su se u suđenju pridružili i predstavnici hrvatske snow scene Matija Dukić i Sandro Mur.

Nekoliko fotografija sa Sljeme Snow Impacta 2012. dostupno je i u pripadajućoj fotogaleriji.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 2956
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr