NATJECANJA

»

SNOWBOARD

07.04.2012.      

Autor: Bruno Hrvatin/Skijanje.hr

 

Svjetskim jun. prvenstvom zaključena sezona hrv. natjecatelj(ic)a

Od 25.03. do 01.04.2012. u španjolskoj Sierra Nevadi održano je Svjetsko juniorsko prvenstvo na kojemu su se natjecale četiri ženske i jedan muški natjecatelj iz Hrvatske.

Na Prvenstvu su naši borderi vozili u disciplinama snowboardcross (SBX), halfpipe (HP) i slopestyle (SBS) i uspješno su odvožene sve discipline. 

Prva disciplina u kojoj su se natjecale samo djevojke bila je SBX i od 26 cura naše djevojke zauzele su od 22. mjesta do 25. mjesta - redom Ana Mišetić (SK B ZONA), Lea Jugovac, Paulina Berislavić i Paola Blašković (sve RI FUN). 

Slijedeća disciplina je bila HP i tu je 22. mjesto pripalo Lei Jugovac, 23. mjesto Paulini Berislavić, a na posljednja dva mjesta pozicionirale su se Paola Blašković (25. mjesto) i Ana Mišetić (26. mjesto), dok je u muškoj konkurenciji David Sutlović od 54 natjecatelja bio posljednji. 

Svjetsko juniorsko prvenstvo završeno je disciplinom SBS gdje su se natjecale samo Paulina Berislavić (22. mjesto) i Paola Blašković (26. mjesto) i od 29 cura ostvarile super rezultat. David Sutlović je u muškoj kokurenciji od 72 natjecatelja zauzeo 68. mjesto. 

Svjetsko juniorsko prvenstvo bilo je ujedno i posljednje natjecanje iz FIS kalendara za naše natjecatelje i od 5. mjeseca kreće se s proljetnim pripremama za novu sezonu.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 257480
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr