Skijanje.hr

SNOWBOARD

»

VIJESTI

29.03.2010.      

Autor: Ante PašalićPhoto: Udruženje Freestylera  

Burn rail show - Novi Sad

19. ožujka održan je Burn rail session u Novom Sadu.

Proljeće je zahvatilo i susjednu Srbiju, no unatoč temperaturi od 18°C session se održao. Burn rail show je bio isključivo "invitational" odnosno samo za snowboardere sa pozivnicom, od kojih su dvojica bila iz Hrvatske, Toni Jelenić i Vid Barić.

Od ostalih pozvanih vozača nastupili su pobjednik zadnjeg Nine Opena i Carnival Sessiona Nejc Ferjan iz Slovenije, a najpoznatiji rider bio je Norvežanin Fredrik Evensen, poznatiji kao član Isenseven ekipe.

Setup je bio na stepenicama, na kojem se nalazio 15 metara dugačak down rail na kojem su "padali" odlični trikovi. Rudi Janda je pokrenuo session s 50-50 to Bs boardslide 270 Out, a Ferjan je prvi odvozio Fs Boardslide preko cijelog raila. Session je trajao gotovo preko tri sata, a publika je tražila još. Napomenimo da se okupilo oko 2.000 ljudi, što je izuzetno dobra reklama za snowboard sport u Novom Sadu.

Prema navodima organizatora, sljedeće godine možemo očekivati još veće i bolje natjecanje.

-.-Burn rail show-.-
Nejc Ferjan

-.-Burn rail show-.-
Rudi Janda

-.-Burn rail show-.-
Toni Jelenić

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2020.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Skijaški klub Hupser   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 5310587
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

Izdavač: Skijaški klub "HUPSER"
Medovićeva 19, Rijeka
e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr