SNOWBOARD

»

HR SCENA

25.09.2012.      

Autor: Skijanje.hr

 

SK "Nine": Program freestyle treninga

Snowboard klub "Nine", u suradnji s najboljim hrvatskim snowboarderom Vidom Barićem, organizira program freestyle treninga koji će se održavati na popularnim destinacijama u Hrvatskoj, Sloveniji i Austriji.

Cilj programa jest oformiti novu generaciju riječkih snowboardera koji će u nadolazećim sezonama postati krema hrvatskog snowboarda. 

Vid Barić je višestruki prvak Hrvatske u snowboardu, bivši snowboard reprezentativac i profesionalni snowboarder koji će zainteresiranima prenijeti svoje iskustvo i znanje te ih pobliže upoznati sa snowboardom kao sportom i načinom života.

-.--.- 

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 4078868
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr