Skijanje.hr

SNOWBOARD

»

VIJESTI

28.02.2008.      

Autor: Ante PašalićPhoto: Fisski.com  

FIS Europa Kup, HalfPipe - Moreni Makar 4.mjesto

Proteklog vikenda u češkom Klinovcu, Morena Makar je došla do još jednog odličnog rezultata, 4. mjesta u Europa Kupu!

Nakon odličnog nastupa na Europa Kupu u Innsbrucku i osvojena po dva puta 6. mjesta, proteklog vikenda Morena Makar je opet vozila odlično!

U disciplini halfpipe na Europa kupu, čiji domačin je bio Klinovec u Češkoj, naša jedina A reprezentativka odvozila je odlično, te završila na 6. i na 4. mjestu u dvodnevnom halfpipe natjecanju.

Prvi dan natjecanja Morena je završila na 6. mjestu te osvojila 60 FIS bodova. Drugog dana bila je dva mjesta bolja, na odličnom 4. mjestu, s osvojenih 75 FIS bodova.

Morena je  trenutno ukupnom poredku FIS Europa Kupa na odličnom 3.mjestu! Pred njom je još nekoliko Halfpipe natjecanja, a nakon toga zasluženi odmor!

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2020.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Skijaški klub Hupser   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 3216389
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

Izdavač: Skijaški klub "HUPSER"
Medovićeva 19, Rijeka
e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr