NATJECANJA

»

SNOWBOARD

24.12.2012.      

Autor i foto: Skijanje.hr

 

Poznati prvi detalji velikog Burn Carnival Snowboard Sessiona

Snowboard klub Nine obznanio je prve poznate informacije najvećeg domaćeg natjecanja profesionalnih snowboard 'ridera'.

Burn Carnival Snowboard Session krajem siječnja slijedeće godine doživjet će svoje šesto uzastopno izdanje na Gatu Karoline Riječke za trajanja Riječkog karnevala. Privlačna lokacija tik uz more, noviteti vezani za samo natjecanje te bogati zabavni program 26. siječnja 2013. godine ponovno će privući najbolje regionalne i svjetske profesionalne snowboardere, koji će se natjecati za titulu najboljeg pred više od tisuću gledatelja željnih adrenalina i cjelodnevnog karnevalskog provoda.

Važnost ovog događanja prepoznao je i podržao generalni sponzor Burn Energy Drink, koji je nakon pet godina umirovio riječki "rail jam" te na Gat Karoline Riječke prvi put uveo iznimno atraktivnu disciplinu "corner jump".

Umjesto u prezentaciji rail trikova, posjetitelji će imati priliku uživati u zračnim vratolomijama 20-ak najboljih odabranih snowboardera iz Europe i svijeta. Prijave na Burn Carnival Snowboard Session nisu moguće, potreban je isključivo osobni poziv organizatora, čime se garantiraju kvaliteta i napetost natjecanja.  Zahvaljujući suradnji s Riječkim karnevalom i Turističkom zajednicom grada Rijeke, ovo događanje ujedno značajno doprinosi popularizaciji zahtjevnog adrenalinskog zimskog sporta koji se i u Hrvatskoj može pohvaliti uspješnim profesionalnim 'riderima' poput Vida Barića ili Ane Rumihe.

"Burn Carnival Snowboard Session iz godine u godinu postaje sve veći i značajniji. U njegovu smo organizaciju krenuli sa željom da što veći broj Hrvata upoznamo sa čarima snowboardinga i njegovim najboljim predstavnicima koji su lokalno marginalizirani, zajedno sa samim olimpijskim sportom.

Sve veća podrška koju dobivamo od 'ridera', posjetitelja, lokalne zajednice i sponzora od iznimnog su nam značenja i znak da smo na pravom putu“, pojašnjava organizator Miodrag Toskić iz SK Nine.

Riječko natjecanje, udaljeno tek dva metra od mora, sastavni je dio TTR World Snowboard Toura (preimenovani TTR World Tour), koji upravo ovo natjecanje izdvaja kao jedno od najatraktivnijih s kojima surađuje.

Uz novu web stranicu i vizualni identitet Burn Carnival Snowboard Sessiona, u narednim će danima postati poznati i detalji zabavnog djela programa koji i ove sezone nastaje u suradnji s turističkom agencijom Collegium.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 126632
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr