Skijanje.hr

SNOWBOARD

»

VIJESTI

24.02.2008.      

Hrvatski snowboard odbor  

Hrv. snowboard reprezentacija iznova uspješna

Hrvatska snowboard reprezentacija opet je napravila odlične rezultate na natjecanjima diljem Europe.

Na natjecanjima u Srbiji, na Kopaoniku, u Europa kupu, Ana Rumiha dva puta je bila prva, i to u disciplinama Big Air i Slope Style, dok je Anja Štefan bila četvrta u Big Air-u.

U muškoj konkurenciji, u Big Air-u, Nikola Vrhovec bio je 9., Jelenić Toni 14., Dukić Marko 16., a Vid Barić 17. I to u konkurenciji 38 natjecatelja.

Morena Makar u isto vrijeme nastupila je na FIS natjecanju u Half Pipe-u u austrijskom Innsbrucku te je ondje osvojila dva puta odlično šesto mjesto.

Nakon Srbije, muški dio reprezentacije nastupio je 17. veljače 2008. na Bjelašnici, u Bosni i Hercegovini, i to na FIS natjecanju u Big Air-u.

Marko Dukić zauzeo je ondje odlično drugo mjesto, dok je Vid Barić bio sedmi, a Toni Jelenić deveti.

Slijede nastupi na slovenskom Vogelu, u austrijskom Altauseeu, te u češkom Klinovcu, gdje se iznova nadamo novim dobrim rezultatima.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2020.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Skijaški klub Hupser   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 2443914
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

Izdavač: Skijaški klub "HUPSER"
Medovićeva 19, Rijeka
e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr