SNOWBOARD

»

VIJESTI

25.03.2009.      

Autor: Ante Pašalić 

Pics & Tricks - photo contest

Održan je prvi snowboard photo contest u Hrvatskoj

Proteklog vikenda na Platku, u sklopu 5. Nine Opena, održano je prvo snowboard fotografsko natjecanje, pod nazivom Pics&Tricks. Organizatori su bili vrijedni dečki iz CORE ekipe, a natjecanje se održavalo na području cijelog Platka.

Ovom iznimno zanimljivom natjecanju prijavilo se čak 15 ekipa sa po tri člana (fotograf i dva ridera). Od žensko-muških ekipa, skijaško-boarderskih, pa sve do najmlađih sudionika, svi su se upustili u avanturu fotografiranja najkreativnije fotke. Ekipe su morale do 18h dostaviti 3 fotografije, a svaki sudionik eventa je morao glasati za neku od ekipa.

Tako smo dobili i pobjednike, "Fristajl Šumarija" u sastavu Marko i Matija Dukić i fotograf  Ranko Frka. Drugoplasirani su bili "Mafija" team s Aron Balogom, Kerom i Ante Pašalićem. Najveće iznenađenje je treće mjesto Tuna ekipe, koji su iznenadili svojim kompozicijama te su osvojili glasove publike.

Pogledajte sve fotografije sa Pics&Tricks natjecanja u priloženoj fotogaleriji.


Ante Pašalić-.-Skijanje.hr-.-

Fristaj Šumarija
Ante Pašalić-.-Skijanje.hr-.-
"Mafija" team
Ante Pašalić-.-Skijanje.hr-.-
"Tuna" team

Ante Pašalić-.-Skijanje.hr-.-
Veliki broj sudionika natjecanja

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 256755
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr