NATJECANJA

»

SNOWBOARD

23.12.2008.      

Autor: Ante PašalićPhoto: Arhiva Skijanje.hr  

Svjetski Dan Snowboarda – Sljeme

Skijanje.hr magazin organizirao odličnu cijelodnevnu feštu na Sljemenu!!

Proteklu nedjelju 21.12.2008. na Sljemenu,  po prvi puta je održan Svjetski Dan Snowboarda.
Proslava je trajala cijelu nedjelju, uz veliki interes građanstva za snowboard sport. Preko vrha Sljemena prošlo je nekoliko tisuća građana, koji su s velikim interesom i simpatijama posječivali snowboard štandove.

Na Sljemenu smo mogli vidjeti nekoliko snowboard brandova na testu,  besplatno kuhano vino i pivo, box session, te mnoštvo snowboardera koji su uživali u Snowboard Danu! Uz sve to vrijeme je bilo savršeno, sunce i snijeg bili su prisutni na Sljemenu tokom cijelog dana, te svim posjetiteljima uljepšali dan!

Od ranog jutra su bili postavljeni i snowboard štandovi  s nekoliko snowboard brandova (Elan i Flow snowboards) koji su bili dostupni snowboarderima na test. Uz sve navedeno nudile su se besplatne snowboard škole svim zainteresiranima. Cijelo događanje pratio je SurfShop "old school“ kombi T2, s odličnim zvučnim razglasom, te Dj iTune-om, koji je prašio odličnu glazbu cijelog dana!

Posebnu pozornost snowboardera izazvao je B-Zona Box session, na početku bijelog spusta, koji je privukao gotovo sve snowboardere "gladne"  snijega i dobrog provoda.

Proslava "našeg dana" trajala je do zalaska sunca, kada se krenulo u afterparty u obližnjem Vidikovcu.

Organizator, magazin Skijanje.hr želio bi se zahvaliti svim posjetiteljima, te svima koji su na bilo koji način pomogli ili sudjelovali u manifestaciji "Svjetski Snowboard Dan".  Posebna zahvala ide SurfShop dućanu, B-Zona snowboard klubu, Surfmania snowboard klubu, Bavarii, djelatnicima caffe bara "Vidikovac" te  Parku Prirode Medvednica!

 

Smještaj "podno" tornja

Veliki interes za snowboard sport

tha man

Magla je došla na svojih pet minuta

B-Zona box session

Interes medija je bio popriličan

Besplatno kuhano vino pred kraj!

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 145510
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr