SNOWBOARD

»

HR SCENA

10.09.2013.      

Autor: Ante Pašalić

Foto: Jeti

 

Jeti Art: Šumska galerija na Sljemenu

U subotu, 14. rujna, na Sljemenu se u podne već četvrtu godinu za redom odvija JETI art projekt u kojem će 4 mlada umjetnika, uz potporu 5 DJ-eva, oslikavati snowboard kućicu i tako se nakon dugog toplog ljeta pripremiti za nadolazeću sezonu.

JETI art projekt pokrenut je 2010. godine unutar Snowboard kluba Jeti, a koji koristi sadržaje i prostore Parka prirode Medvednica. Sve je počelo ocrtavanjem prednje strane kontejnera/kućice kluba, a s vremenom se projekt proširio i na nekoliko okolnih koji zajedno čine svojevrsni trg. 

Na ovogodišnjem izdanju JETI arta crtaju, u street art krugovima već afirmirani, Lunar (Zg), d1n4j3 (Zg), Džedaj (Ri) i Tifani Rubi (Ri), dok su za glazbu i dobru atmosferu zaduženi dj-i Bizzo Brigante, Mille, ZAK, Agregat i Jeff Jarunski.

Druženje počinje u podne na samom sljemenskom vrhu, na početku bijele staze, i traje do ponoći, a cilj je organizirati svojevrsnu šumsku galeriju kojom će prirodni okoliš Medvednica-Sljeme postati alternativno stanište ulične umjetnosti, čime park dobiva nove sadržaje i vrijednosti.

Osim dobrog provoda, cilj događanja je nakon dugog toplog ljeta okupiti extreme sport zajednicu i uz druženje urediti klupski prostor Jeti snowboard kluba te očistiti zimski dnevni boravk – šumu. U aktivnostima sudjeluju svi okupljeni, a pritom se odlično zabavljaju uz popratne sadržaje te se tako pripremaju za nadolazeću sezonu.

 -.-SK Jeti-.-

Do sada su na projektu sudjelovali Modul, Svenkie, Lonac, Ninja Tiger, R2D2 i Pekmez Med, koja je događaj počastila riječima: "Definitivno jedno od najljepših crtanja na kojem sam prisustvovala! Nestvarno ugodna atmosfera prekrasne sljemenske šume, opušteni ljudi, crtanje i ugodno druženje. Ništa više nisam mogla ni priželjkivati.

Organizatori su za nas brinuli kao za stare prijatelje nudeći nas neprekidno okrepom i bodreći nas vedrim duhom. Ukratko bilo je veselo, radno i opušteno - jednom riječju SAVRŠENO!"
.

Svi su dobrodošli, a osim glazbom i umjetnošću okrijepiti se mogu uz piće i roštilj.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 290536
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr