SNOWBOARD

»

HR SCENA

10.10.2012.      

Autor: Ante Pašalić 

Party za Sljeme

Vaša prilika da pomognete razvoju snowboard sporta u glavnom gradu...

Pozivamo sve snowboardere i snowboarderice, Zagrepčane, ljude dobre volje i sve one koji vole dobru klupsku glazbu da se odazovu na humanitarni "Party za Sljeme"

Ekipa snowboardera iz Zagreba odlučila je, naime, obnoviti stare, i izraditi neke nove 'railove' i 'boxove' koji će na Sljemenu stajati ispred legendarne snowboard kućice. Iako je prošlih godina već bilo dosta ovakvih akcija, one su bile financirane privatnim novcem pojedinaca, što je za te pojedince predstavljalo značajan trošak. Ove godine, zbog sveopće krize, za narednu sezonu odlučilo se ipak zatražiti pomoć!

Ta zamišljena pomoć upravo je "Party za Sljeme" koji će se održati u ovaj PETAK, 12. listopada u zagrebačkom klubu "GRIČ", s početkom u 21h.

Dođite na druženje sa svim snowboarderima, i ljudima dobre volje, te donirajte svojih 10 kuna za izgradnju elemenata. Potrebno je sveukupno sakupiti 2.000 kuna kako bi se svi elementi, već započeti od strane entuzijastičnih snowboard aktivista, uspješno i završili. 

Napravit će se nekoliko "shotgun" railova svih veličina (od 2-6 m), obnoviti stari kink-rail, te obnoviti s novim HDPE izdržljivim pločama svi boxovi. Sve će rezultirati s dobro uređenom postavom railova ispred legendarne kućice, na kojoj će svi moći unaprijediti svoje snowboard trikove. 

Svi koji će donirati 10 kuna za izgradnju elemenata bit će ujedno nagrađeni i svojim imenom na nekom od novih railova. 

Iz kino kluba "Grič" odlučili su posjetitelje partya počastiti i promotivnim cijenama rakija, te će te iste moći dobiti za 8 kuna. Za glazbeni dio pobrinut će se bivša postava Kontrapunkta DJ Eddie Ramich i Alen S. koji će predstavljati svoj novi "e16" program petkom.

Nema Vam stoga druge, dragi naši čitatelji, nego u petak doći na druženje, svojih 10 kuna donirati veseloj snowboard zajednici i vašim imenom za povijest obilježiti nove snowboard elemente!

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 266504
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr