SNOWBOARD

»

HR SCENA

10.10.2012.      

Autor: Ante Pašalić

Foto: Jeti

 

Jeti Art projekt

Sljemenski snowboard klub u novom umjetničkom pohodu.

Već treću godinu zaredom, zagrebački snowboard klub "Jeti" organizirao je umjetničko uljepšavanje legendarne snowboard kućice na Sljemenu. Svake godine ovim se povodom okupe novi umjetnici koji daju svoj doprinos izgledu malih limenih kontejnera na Sljemenu, a tako je bilo i ove godine. 

Kroz cijeli vikend prodefiliralo je nekoliko stotina posjetitelja, koji su uz prigodni grah, i DJ-e, upotpunili produženi vikend. Ovo je još jedan hvale vrijedan projekt 'Jetijevaca', koji se pretvara u svojevrsnu tradiciju, uz veliki odaziv što umjetnika što posjetitelja.

Ovakvim radnim akcijama, odnosno spojem umjetnosti, ekologije i sporta, nedaleko od gradske vreve, radi se na popularizaciji snowboard sporta i van zimskih mjeseci. 

Glavna snowboard kućica na Sljemenu nakon najnovijeg uljepšavanja u potpunosti je obnovljena, a ove godine i okolne su kućice sudjelovale u uljepšavanju kako bi se postigao upotpunjen vizualni stil.

Snowboard Klub Jeti i ove godine ima namjeru biti jednim od najaktivnijih zagrebačkih klubova. I time doprinijeti novim pozitivnim pomacima na domaćoj snowboard sceni. 

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 48381
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr