SNOWBOARD

»

HR SCENA

05.12.2013.      

Autor: Ante Pašalić 

9. mini Snowboard Film Festival

Danas počinje trodnevni zagrebački 9. mini Snowboard Film Festival.

Svake godine, pred sami početak snowboard sezone, zagrebački snowboarderi okupljaju se kako bi se družili, zabavljali, kovali planove za boardanje i pogledali najuspješnije snowboard filmove. Tako je i ove godine, na već tradicionalnom 9. mini Snowboard Film Festivalu, koji se održava od 5-7.12.2013 u Art kinu "Grič" u Zagrebu.

Ovogodišnji fokus festivala je na dokumentarnim snowboard filmovima, tako da će publika uživati u dokumentarnim avanturističkim putopisima od Afganistana, Irana pa sve do Sibira. Nakon toga slijede "klasični" snowboard filmovi prepuni novih trikova i scena pretrpanih powderom.

Kompletan program festivala pogledajte na službenim stranicama festivala.

Izdvojili bismo i zanimljiva predavanja u sklopu festivala, a koja su na rasporedu s početkom u 20h, vezana uz temu Splitboard - nove dimenzije kretanja, baš kao i predavanje našeg najuspješnijeg snowboard snimatelja i montažera Riječanina Rene Galla, koji će održati kratko predavanje o snimanju na snijegu, montaži i odgovarati na sva pitanja zainteresiranih.

Iznenađenjima nikad kraja, tako da sretne gledatelje očekuje velika nagrada - besplatni Elan snowboard i Flow vezovi generalnog sponzora SurfShopa, koji će i organizirati izvlačenje sretnog dobitnika. 

Dragi snowboarderi, vidimo se večeras u kinu Grič, Jurišićeva 6, u 20h, a dodatne informacije potražite također na službenim stranicama festivala.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 227916
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr