SNOWBOARD

»

HR SCENA

28.11.2012.      

Autor: Ante Pašalić

Plakat: Leo Vinković

 

8. mSFF – dodatak programu

Službena najava trodnevnog 'party' programa 8. mini Snowboard Film Festivala u organizaciji Skijanje.hr ski/board magazina.

Kako smo već najavljivali 8. mini Snowboard Film Festival, na kojem ćemo gledati zanimljive ovogodišnje snowboard naslove, sada je red da se objavi i dodatak programu, a to su: neizostavni party i od ove godine zanimljiva predavanja. 

PREDAVANJA
Predavanja će se održati svaki dan festivala, a na otvorenju ćemo imati izlaganje o najvećoj opasnosti na snijegu – lavinama. Teme su: 

LAVINE
Gost predavač bit će vrsni poznavatelj Kruno Bejuk (AO HPD Matica, Zagreb) koji će nam održati predavanje o opasnostima od lavina, kako prepoznati lavine i kako se opremiti s ciljem prevencije nesreća od lavina. Na predavanju ćemo pogledati i izuzetno zanimljiv video, sve s ciljem skretanja pozornosti na ovu istinsku opasnost za sve snowboardere. 

FILM
U petak nam u goste dolazi najbolji i najpoznatiji domaći snimatelj/montažer, Riječanin Rene Gallo, koji će pojasniti kako se rade snowboard filmovi te otkriti 'male tajne' snimanja na snijegu, montaže filmova i sl.

PRO KARIJERA
Subota je rezervirana za svima dobro poznatu Anu Rumihu. Tema je profesionalna snowboard karijera, odnosno - kako je to biti pro snowboarder, kako je došla do ostvarenja tog cilja, do prvih sponzorstava i općenito - kakav je bio njen put do uspjeha. 

O 'partyjima' u Kino klubu Grič i ne treba trošiti velike riječi jer su oni već jako nadaleko poznati, a ti partyji ove su godine dodatno upotpunjeni zanimljivim gostovanjima.

GLAZBENI PROGRAM


Četvrtak 29.11.
Velika nam je čast da možemo ugostiti Jabbaton dvojac, poznat po nastupima od Hideout festivala do EXIT-a. Dj YESH i Dj KODIN će Vas s groovie drum'n'bass-om rasplesati do 'fajrunta'. 
 
Petak 30.11.
Na domaćoj snowboard sceni ima status legende, a ime mu je Dj Agreggat. Vjerni je prijatelj mSFF-a od samih početaka te svake godine 'vrti' zarazne hitove u d'n'b varijanti, a ove godine će nas opet iznenaditi svojim glazbenim čarolijama. Iz Rijeke nam dolazi mladi i vrlo talentirani 'rezident' riječkog Stereo kluba, SNAP, o kojem smo čuli samo riječi hvale te ga pozvali da gostuje na festivalu. 

Subota 1.12.
Za odmor od dvodnevnog 'divljanja', za kraj smo Vam ostavili hip-hop poslastice "lokalnih careva" Dj SF-a i dobro nam poznatog Dj Carlita koji će zatvoriti trodnevni festival. 

Kino klub Grič ovoga je tjedna epicentar događanja male hrvatske snowboard scene, te vas stoga pozivamo da nam se pridružite od četvrtka 29.11. do subote 1.12. Program svakodnevno počinje od 20h

Napomenimo i tri stara prijatelja: Red Bull, "koji ti daje krila", pomoći će da izdržite sva tri dana festivala, generalnog sponzora SurfShop koji iznenadi svake godine svojim popratnim "goodie bags" te prijatelja koji "ugodno rashlađuje" - Beck's pivo.

-.-Leo Vinković, Mateja Kordić-.-

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 135474
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr