SNOWBOARD

»

HR SCENA

06.12.2013.      

Autor: Ante Pašalić

Foto: Pavel Pisarović

 

Morena Makar: Pripreme u Finskoj

Naša halfpipe olimpijka Morena Makar trenutačno odrađuje pripreme u Finskoj.

Finsko skijalište Ruka ugostilo je našu olimpijku Morenu Makar na pripremama za tamošnje prvo natjecanje FIS Svjetskog kupa u novoj snowboard sezoni. Još tjedan dana dijeli je od natjecanja, a pripreme su u punom jeku. Kako kažu iz vodstva reprezentacija, od Morene se očekuje da uđe u prvih 10, što su vrlo ozbiljne ambicije. Naporne treninge na zaleđenom sjeveru Europe naša reprezentativka odrađuje odlično te je motivirana za ostvarivanje daljnjih kvalitetnih rezultata.

-.-pavel pisarovic-.-Morena Makar

Ostala su joj još samo tri natjecanja prije ZOI u Sočiju, a taj povijesni doseg hrvatskog snowboarda, uz želje za dobrim plasmanom, iščekuju kako svi navijači tako i vodstvo reprezentacije.

Koliko će to, međutim, ipak biti teško dokazuje i činjenica da je prvi profesionalni halfpipe udaljen 850 km od Zagreba, da u Hrvatskoj i okolici nema niti jednog konkretnog parka za treninge, a naša Morena Makar ostvarila je povijesni uspijeh i kvalificirala se za Zimske olimpijske igre u Sočiju. Rezultat za povijesne anale i divljenje svih ljubitelja snowboarda i sporta općenito.

 

 

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 235121
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr