SKIJALIŠTA

»

SLOVENIJA

17.12.2015.      

Autor: Skijanje.hr

 

Mariborsko Pohorje od danas u radu

I posljednji slovenski "velikan" kreće s radom u sezoni 15/16.

Usprkos toplom vremenu Mariborsko Pohorje otvara sezonu. Nakon što su u Kranjskoj Gori, Krvavcu, Rogli i Cerknu žičare već neko vrijeme u radu, Pohorje se također pridružuje.

Skijanje na Pohorju počinje danas 17.12., a prvoga dana u radu će biti vučnica Bellevue na mariborskoj strani te vučnice Areh i Cojzerica 1 na Arehu. Prvoga dana skijanje je besplatno, a od sutra na sve cijene skijaških karata vrijedit će popust u iznosu od 50%.

Spomenimo kako i ostala skijališta zasnježuju svoje staze. Tako se na Cerknu otvara i staza Brdo, a ubrzano se zasnježuju staze i na Krvavcu te na Rogli. 

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 1717092
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr