SNOWBOARD

»

VIJESTI

09.03.2011.      

Autor: Ante Pašalić

Photo: Pavel Pisarović

 

FIS, La Molina – odlični rezultati reprezentacije!

David Sutlović i Luka Ivica ostvarili odlične rezultate.

Na FIS nacionalnom prvenstvu Španjolske u La Molini Hrvatski natjecatelji u disciplini Halfpipe ostvarili su dobre plasmane te završili na 9. mjestu David Sutlović, i 13. mjestu Luka Ivica, što je stvarno izvrstan rezultat ovih mladih natjecatelja. Uistinu odlična vijest, pogotovo kada se zna da obojici natjecatelja Halfpipe nije primarna disciplina.

Mladi Riječanin David Sutlović, poznatiji pod nadimkom 'Grobo', odvozio je više nego dobro s visokim 'airovima' i 'runom' koji je sadržavao Fs360, Fs540, Cab360, Bs360 i Sw Bs 360, a ovaj zadnji trik je posebno težak kada se izvodi u Halfpipeu.

-.-pavel pisarović-.-luka ivica
Luka Ivica je prošao polufinale, no kako doista ne trenira Halfpipe, 13. mjesto je posebno dobar rezultat. Izveo je Fs360, Cab360, 540 i Alley Oop 540.

Od cura najbolja je bila Paulina Berislavić, koja je osvojila 6. mjesto od 12 prijavljenih natjecateljica. Spomenimo i dječju konkurenciju (do 11 godina) gdje su naše djevojčice također ostvarile odličan rezultat. Tako je Uma Pisarović osvojila drugo mjesto, a Paula Blašković treće mjesto.

-.-pavel pisarović-.-paulina berislavić
Sljedeće natjecanje je također u La Molini u Big Air disciplini, te s pravom možemo očekivati i nove odlične rezultate naših Davida Sutlovića i Luke Ivice.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 270185
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr