Skijanje.hr

SNOWBOARD

»

VIJESTI

18.01.2010.      

Autor: Ante PašalićPhoto: Skijanje.hr  

Hrvatski snowboard Kup - Bjelolasica, rezultati

Uspješno je završeno prvo natjecanje Hrvatskog snowboard kupa

Bjelolasica i Snowboard klub Ogulin, uspješno su organizirali prvo natjecanje Hrvatskog snowboard Kupa održanog proteklog vikenda na Bjelolasici. Vrijeme je bilo izuzetno nepovoljno, s jakim udarima vjetra i gustom maglom. Bilo je čak i upitno hoće li se natjecanje uopće održati.

Prvi dan, u subotu održan je uvodni session, kako bi se natjecatelji što bolje mogli upoznati s novo postavljenim parkom na Bjelolasici, što je ujedno bio i prvi dan otvaranja parka te početak rada. Domaćini su organizirali roštilj te lonac s divljači, puno "ića i pića" za sve posjetitelje te uz Dj Robyja rasplesala se čitava Bjelolasica.

-.--.-Bjelolasica

Za prvo natjecanje u novoj sezoni, usprkos nepovoljnim vremenskim uvjetima, bilo je prijavljeno iznimno puno natjecatelja, čak 22 u muškoj konkurenciji te 6 u ženskoj, od kojih su neki došli čak iz Šibenika, Rijeke, Samobora i Zagreba. Bile su tu i domaće snage iz Snowboard kluba Ogulin. Afterparty je održan u novo otvorenom Ogulinskom klubu "Stari grad", koji je priredio odličan provod u "live" svirku banda "Speeen", premijerom Tribe films posljednjeg videa "Spečn" i sl.

U nedjelju 17.1.2010. službeno je održano i slopestyle natjecanje, na kojem su proglašeni i pobjednici. Tako je u ženskoj konkurenciji pobijedila Nina Barić iz Rijeke, dok je u muškoj konkurenciji bilo dosta gužve te je na kraju za najboljeg proglašen Marko Dukić-Dux s odličnim trikovima tijekom svih runova. Drugo mjesto zauzeo je Vid Barić, a treće Toni Jelenić, svi redom iz Rijeke.

-.--.-Bjelolasica

Natjecanje je prošlo u najboljem redu, te je za očekivati da Ogulinci i Bjelolasica opet pozovu natjecatelje u svoj park na novo natjecanje i druženje. Do tada, samo riječi pohvale idu prema Snowboard klubu Ogulin.

-.--.-Bjelolasica

-.--.-Bjelolasica

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2020.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Skijaški klub Hupser   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 3980274
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

Izdavač: Skijaški klub "HUPSER"
Medovićeva 19, Rijeka
e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr