09.11.2015.      

Autor: Skijanje.hr

 

Skijalište Vučići preuređeno uoči 5. godine rada

Skijalište Vučići u Ogulinu ulazi u petu godinu rada. Uoči nove skijaške sezone ima puno novosti. Staza Kuti dobiva novi sjaj.

Ski klub Ogulin u novoj sezoni će imati prilike ugostiti najmlađe natjecatelje u sklopu Prvenstva Hrvatske, čime je Hrvatski skijaški savez dao jasnu poruku podrške Skijaškom klubu Ogulin. Ogulinci su ovo shvatili vrlo ozbiljno pa su zasukali rukave i krenuli u konkretno uređenje skijališta.

Krajem rujna napravljen je potpuni otkos trave na stazama Kuti i Njivica, nakon čega su uslijedili radovi na niveliranju staze Kuti. Staza je u potpunosti iznivelirana i dodatno proširena, a dobila je i dodatnih 100-tinjak metara duljine. Na stazu je postavljen i kontejner, kao donacija HGSS stanice Ogulin, a proteklog vikenda su postavljene i skijaške vučnice te je sa servisa vraćen i stroj za uređenje staza.

Iz Skijaškog kluba Ogulin zadovoljni su jer je uklonjeno krupnije kamenje sa staza te su poravnate sve sitnije neravnine. Kako javljaju iz Ogulina u suradnji sa SNB klubom Ogulin u planu je i postavljanje elemenata za izgradnju snowparka, jer je u planu i održavanje Prvenstva Hrvatske za borderice i bordere krajem veljače iduće godine. 

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

 • Objavljeno: 10. studenog 2015.   22:05h

  Član od:
  13.01.2005.

  Mjesto:
  Hrvatska, Rijeka

  ...Bez Županije, bez EU fondova, bez GSC-a, bez političkih uhljeba, bez GP Krk, bez silnih miliona kuna... Čak i bez karata.
 • Objavljeno: 10. studenog 2015.   13:20h

  Član od:
  15.09.2004.

  Mjesto:
  Hrvatska, Horvati - Jastrebarsko

  Bravo, lijepo je vidjeti entuzijaste......sve pohvale

Prikazano 2 od 2 komentara

Sve komentare pogledajte na forumu

 • Vijesti

 • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 4475461
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr