24.02.2015.      

Autor: Skijanje.hr

 

U Ogulinu utrka u turnom skijanju

U nedjelju 01.03. na ogulinskom skijalištu Vučići na rasporedu je turno skijaška utrka. Prijave su otvorene za sve zainteresirane.

Turno skijaška utrka, u organizaciji Skijaškog kluba Ogulin, start će imati na popularnom ogulinskom skijalištu Vučići. Trasa utrke ide do Športsko rekreacijskog centra Kneja i nazad do cilja u Vučićima. Kotizacija za utrku iznosi 50 kn, a prijave se primaju na e-mail adresu skiogulin@gmail.com ili na facebook stranici Ski kluba Ogulin.

-.--.-

Dužina trase od 3,67 km te visinska razlika od 274 metra čine ovu utrku prikladnom za sve kategorije rekreativaca i početnika. Sve ostale informacije mogu se dobiti prilikom prijave. Start svih natjecatelja je u 11 sati, a proglašenje najboljih i podjela nagrada na rasporedu je u 13:30 sati. 

-.--.- 

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2023.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 5206421
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr