SNOWBOARD

»

VIJESTI

29.10.2010.      

Autor: Ante Pašalić

Photo: FIS EK halfpipe Saas Fee 2010, Skijanje.hr

 

Saas Fee, FIS EK halfpipe: Morena osma!

Morena Makar izborila je osmo mjesto na FIS Europskom kupu u halfpipeu

Kako smo i pisali, naši snowboard reprezentativci su sudjelovali na prvom ovogodišnjem FIS halfpipe natjecanju u švicarskom Saas Feeu.  S prijavljenih oko sto ridera, natjecanje je voženo na odlično uređenom halfpipeu sa 6-metarskim wallovima.

Naša Morena Makar ostvarila je solidan rezultat te nakon što je ušla u finale na kraju je završila na 8. mjestu.  Morena je odvozila u runu Fs Air Nosegrab, Bs Air Japan, Fs Air Lean, Bs Air Method, Fs 360 Indy, Cab 360 i Fs Air Mute te na kraju Fs 540 što je bilo dovoljno za osmo mjesto. Mlada Riječanka Anja Štefan nije dobro prošla, nakon što je izvela Fs Air, Bs Air, Fs Air, Bs Air, Fs 360, imala je pad.

Jedini hrvatski muški rider bio je Nikola Vrhovec, koji je unatoč jakoj konkurenciji izveo Fs Air Lean, Bs Method, Fs Stalefish, Bs Japan, Fs 360, Cab 360 i Fs Mute te je time osvojio 51. mjesto od 78 prijavljenih natjecatelja u muškoj konkurenciji.

Reprezentacija i dalje ostaje u Saas Feeu te dalje trenira za prvo natjecanje Svjetskog kupa, koje se također održava u Saas Feeu 3. studenog.

-.-Chad-.-
Nikola, Morena i Anja

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 262418
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr