NATJECANJA

»

SNOWBOARD

12.03.2012.      

Autor: Bruno Hrvatin/Skijanje.hr

 

Donovaly Europa kup SBS: Hrvatske djevojke od 4. do 7. pozicije

Dana 8. i 9.03.2012. u slovačkom mjestu Donovaly održala su se dva natjecanja snowboard Europa kupa u disciplini slopestyle.

Natjecanje je provedeno uz idealne vremenske uvjete i relativno dobru organizaciju domaćina.

Od naših natjecateljica nastupile su četiri djevojke koje su se plasirale od 4. do 7. mjesta u dva natjecanja. Na prvom natjecanju 4. mjesto osvojila je Ana Mišetić iz SK B Zona, a na drugom natjecanju najbolja je bila Lea Jugovac iz SK Ri Fun. Iz SK B Zona nastupala je i Nikolina Mišeta koja je na oba natjecanja zauzela 7. mjesto, dok je Ana Mišetić na zadnjem natjecanju osvojila 6. mjesto. Paola Blašković prvoga je dana bila 5.

-.--.-

Natjecateljska sezona se nastavlja i djevojke čeka još puno posla jer se već u srijedu 14.03.2012. kreće na natjecateljsku turneju u Francusku na zadnje slopestyle Europa kup natjecanje u Val Thorensu, dok će se sezona za djevojke završiti Svjetskim juniorskim snowboard prvenstvom u španjolskoj Sierra Nevadi od 24.03.-01.04.2012.

-.--.-

-.--.-

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 193356
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr