NATJECANJA

»

SNOWBOARD

18.01.2010.      

Autor: Ante Pašalić 

Gillette Carnival Snowboard Session 2010.

Vrijeme je maskenbala i snowboard natjecanja u samom centru Rijeke!

 

 

Treći puta za redom grad Rijeka i SK Nine ugošćuju najveći Hrvatski snowboard rail jam. Lokacija je ista kao i proteklih godina, u samom centru Rijeke, na Korzu, održat će se ovo veliko međunarodno natjecanje. Ove godine svoj dolazak potvrdili su najjači railrideri Europe, na čelu s prošlogodišnjim pobjednikom CSS-a Wojtek Pawlusiakom, PJ Gustafsonom iz Švedske, Rudijem Jandom iz Austrije, Bazsijem Takacsom iz Madžarske, a uz njih su i mnogi drugi, uz naravno jake domaće snage.

Natjecanje će se održati u Rijeci 30.01.2010., trajat će jedan dan, a tisuće gledatelja moći će gledati dvadesetak vrhunskih snowboardera iz desetak država. Ovo europsko snježno natjecanje jedinstveno je po svojoj snježnoj stazi koja se nalazi tek 200-tinjak metara od mora. Carnival Snowboard session organizira se treći puta sa željom stvaranja tradicije i prepoznatljivog eventa koji će u Rijeku privlačiti mnoge poklonike ovog sporta i one koji će to tek postati.

Za organizaciju ovog događaja šleperima se u Rijeku doprema 70 kubika snijega. Na postavljanu bine i staze prošle godine radilo je 30 ljudi, a trebalo im je ukupno 5 sati za potpuno opremanje mjesta natjecanja. Staza je bila duga 50, a široka 12 metara.

-.--.-

Osim promocije snowboarda želja organizatora je i da jedini u regiji imaju grad na moru koji osim klizališta svojim građanima i posjetiocima nudi i drugu vrstu zimskih radosti, tj. stazu za bordanje najbližu moru. Ovom prigodom okupit će se ponajbolji domaći te boarderi iz ostalih europskih zemalja (Island, Švedska, Slovenija, Austrija, Mađarska, Bugarska itd). Natjecatelji će svojim vratolomijama ostavljati gledatelje bez daha, a ujedno će morati impresionirati stručni žiri te zaslužiti svoje mjesto na postolju.

Nakon cjelodnevnog natjecateljskog programa, pod vodstvom popularnog voditelja, organizirana je i svečana dodjela nagrada, nakon koje se priprema after party, s raznovrsnim glazbenim programom.

Kako je bilo prošle godine pročitajte ovdje, dok se galerija fotografija nalazi u prilogu tekstu.

Više informacija možete saznati na http://carnivalsnowboardsession.com/

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 261905
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr