15.12.2006.      

Autor: Elinka Barišić 

Ako biste rado krenuli na put na neko od skijališta, sigurno mnogo toga već znate. No, zanimaju li vas detalji, vjerujemo da će od koristi biti pregled važnih cestovnih informacija na jednom mjestu.

Bilo da ste rekreativac, početnik, natjecatelj ili samo ljubitelj snijega, a putujete na neku od skijaških destinacija, vjerujemo da barem otprilike znate kojim putevima krenuti.

No, što ako biste htjeli po prvi put na neko novo odredište? U neku novu zemlju? Kako do informacija o cestarinama, tunelarinama, ograničenjima, propisanim pravilima i slično?

Pokušali smo na jednom mjestu sažeti sve ove informacije, izdvajajući i korisne linkove koji će vam poslužiti prilikom planiranja rute:

Prometne informacije
za Hrvatsku
Prometne informacije
za Austriju
Prometne informacije
za Sloveniju
Prometne informacije
za Francusku
Prometne informacije
za Italiju
Prometne informacije
za Švicarsku


Pored ovih informacija, savjetujemo da prije polaska automobilom na put proučite i ove teme:

Idemo na snijeg - autom
Lanci za snijeg
Vožnja po snijegu
Prijevoz skija automobilom

 

 

 

 

Sljedeći članak »

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 232795
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr