24.02.2012.      

Autor: Skijanje.hr

 

Skijanje.hr vremenska prognoza u suradnji s Vrijeme.net

Skijanje.hr donosi novu/staru funkcionalnost i sigurni smo još točniju i relevantniju prognozu vremena za okolna skijališta. Dogovorena je suradnja s portalom Vrijeme.net.

Nova prognoza vremena od danas je dostupna na Skijanje.hr-u. Portal Vrijeme.net će nas tako osim s ažurnom šestodnevnom vremenskom prognozom opskrbljivati i s aktualnom visinom snijega. 

Podsjetimo, neregistriranim čitateljima Skijanje.hr-a na raspolaganju je samo prognoza vremena za tekući dan, dok je nakon učlanjenja moguće vidjeti prognozu za šest dana unaprijed. U prognozi je moguće još pronaći i cijenu ski karte te udaljenost skijališta od Zagreba i Rijeke. 

Budući da su prognoze vremena za mobilne telefone sve popularnije moguće je skinuti i aplikaciju za iPhone uređaje iz Appleovog "App Storea". Ime aplikacije je Ski Forecast i potpuno je besplatna.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 1658648
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr