NATJECANJA

»

SNOWBOARD

18.01.2015.      

Autor: Skijanje.hr

 

World Rookie Fest 2015.

Mikko Rehnberg i Ramona Petrig pobjednici su ovogodišnjeg World Rookie Festa, kojeg je obilježio rekordan nastup natjecatelja.

Natjecatelji od 8 do 17 godina i ove su se godine okupili u talijanskom Livignu gdje su se natjecali u kategorijama “Grom” i “Rookie”. Na desetom izdanju WRF-a nastupio je ukupno 151 rider iz 18 zemalja svijeta. Popularno natjecanje, koje je i ove godine održano u snowparku Mottolino,  prepoznato je u čitavom svijetu, dok je u Italiji prošle godine ponijelo i naslov “Best Snowboard Eventa 2014”.

Prvoga dana natjecanja gledatelji su mogli uživati u odličnim runovima u kategoriji “male rookies”, a na 14-metarskom i 19-metarskom jumpu izvodilo se sve od DoubleCorka 10, Switch Bs 9, Fs 10 te ostalih stvari vrijednih divljenja. Gledatelji su mogli uživati i u filmu koji je prikazao 10-godišnju povijest natjecanja (A Decade of Rookie Fest), dok su popodnevna druženja bila zadužena za nekadašnje zvijezde Rookie Festa, a danas već renomirane svjetske ridere.

Nakon nekoliko dana natjecanja pobjede su otišle u ruke Finca Mikke Rehnberga te Švicarke Ramone Petrig. Svi koji su osvojili podije automatski su kvalificirani za World Rookie Finals, dok su zaradili i bodove za TTR World Snowboard Tour te za World Rookie Rank. 

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 310431
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr