SKIJALIŠTA

»

SLOVENIJA

17.12.2012.      

Autor: Skijanje.hr
Foto: Stari vrh Facebook profil 

 

Stari vrh ipak kreće u petak

Uspješnim dogovorom o reprogramu obveza tvrtke STC Stari vrh d.o.o. u posljednji trenutak ipak je osigurano funkcioniranje ovog slovenskog skijališta u skijaškoj sezoni 2012/13.

Iznimno pozitivna vijest za sve zaljubljenike u snježne staze stigla je u obliku priopćenja za medije pred koji dan. A u istom priopćenju potvrđena je i informacija kako će skijalište u rad krenuti u petak, 21. prosinca, citiramo "na osnovi svih programa i aktivnosti onako kako su oni bili utemeljeni i realizirani i u prethodnim sezonama".

O svim problemima Starog vrha nedavno smo detaljno pisali. Sve to sada odlazi u povijest, i normalno funkcioniranje skijališta, kao i njegov budući rad i razvoj, sukladno trenutnom stanju stvari, ipak su definitivno osigurani.

Subota 22. prosinca planirani je početak skijaške sezone i na Kaninu.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2023.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 5198421
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr