SKIJALIŠTA

»

SLOVENIJA

19.04.2013.      

Autor: Skijanje.hr
Foto: Vogel, arhiva Skijanje.hr 

 

Slovenija: Za vikend samo Vogel i Golte

Iako se još zbog dobre snježne podloge neka slovenska skijališta ne predaju, za vikend bi u radu trebale biti samo Golte i Vogel.

Na Goltama bi tako, u ovisnosti o vremenskim prilikama, skijati trebalo biti moguće od 8:30 do 13:00 sati i ove subote i nedjelje. Na Vogelu se za vikend također očekuje rad skijališta, a skijalište bi trebalo biti otvoreno i u razdoblju od 27. travnja do 5. svibnja, naravno, opet u slučaju za skijanje povoljnih vremenskih prilika.

Krvavec je do daljnjega van rada zbog promjenjivog vremena. "Da bi se osiguralo skijanje na višim temperaturama, trebamo jasnu noć s niskim temperaturama. S obzirom da je snijega dosta, želimo omogućiti skijanje do prvosvibanjskih blagdana. A u slučaju duljeg razdoblja stabilnog vremena u narednom tjednu, započet ćemo ranije", točna je poruka koja danas stiže s Krvavca.

Zbog najave lošeg vremena za nadolazeći vikend zatvorena će biti i Rogla. Iz istog razloga zatvorene su i Kope, dok je Cerkno sezonu zaključilo još 7. travnja. Stari vrh sezonu je zaključio još 3. travnja, a Kranjska Gora 1. travnja.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 3091146
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr