SKIJALIŠTA

»

SLOVENIJA

25.01.2013.      

Autor: Goran Razić

Foto: Goran Vukelić, arhiva Skijanje.hr

 

Na Kaninu pala gondola!

Velika nezgoda zadesila je danas Kanin. Na svu sreću nije bilo ljudskih žrtava.

Danas oko 13:30 zbog kvara i dotrajalosti dvije su gondole na Kaninu popustile i pale u provaliju. "Kakvu sreću smo imali! Nije bilo žrtava i to je najvažnije.", odmah nakon nesreće je izjavio Edi Melinc zapovjednik civilne službe Bovca. Prema pisanju slovenskog Dela u jednoj od zaglavljenih gondola zapeli su hrvatski državljani, no ubrzo su spašeni.  

Prema posljednjim informacijama na Kaninu je danas skijalo oko 370 skijaša, među kojima su bila i tri autobusa djece iz osnovne škole u Novoj Gorici te je prava sreća da ova nesreća nije završila s tragičnim posljedicama. 

Skijaši i borderi koji su ostali na skijalištu prebačeni su na talijansku stranu te su organiziranim autobusnim prijevozom prebačeni nazad do Bovca. 

Posljednje spašavanje iz gondole na Kaninu bilo je 2004. godine, a današnja nesreća dogodila se u godini u kojoj je trebala proslaviti 40 godina rada. Iako je u ovome trenutku to manje važno valja napomenuti kako je navedena nesreća vrlo vjerojatno označila i kraj skijaške sezone na Kaninu. 

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Objavljeno: 26. siječnja 2013.   10:00h

    Član od:
    07.12.2011.

    Mjesto:
    Hrvatska, Velika Gorica

    Stvarno su ljudi imali sreću što se nisu našli među te dvije koje su pale,nadam se da se takve stvari neće dešavati ubuduće...malo fali da se gušt pretvori u tragediju.

Prikazano 1 od 1 komentara

Sve komentare pogledajte na forumu

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 148216
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr