11.04.2011.      

Autor: Goran Razić

Photo: Goran Vukelić i Goran Razić

 

U Sloveniji skijanje jedino na Kaninu

U Sloveniji, po starom dobrom običaju, u radu je ostao samo Kanin. I dok su druga skijališta ugasila svoje žičare, Kanin nudi odlične proljetne uvjete.

U posljednjem valu zatvaranja slovenskih skijališta bili su Krvavec i Vogel. Iako je nada za prvomajskim skijanjem na Krvavcu dugo bila aktualna, toplo vrijeme reklo je zadnju riječ. Krvavec je s prethodnim vikendom zatvorio sezonu 10/11 te objavljuje kako je u 129 radnih dana imao oko 152.000 skijaša i bordera na svojim stazama. 

Vogel (dolje), koji ovisi uglavnom o prirodnom snijegu, također je zatvorio sezonu. Sa skijališta ponad Bohinja dolaze informacije kako je od danas 11.04. pa sve do petka 15.04. zatvorena kabinska žičara zbog redovnog remonta. Nakon toga gondola će biti u radu svakodnevno od 08 do 18 sati. 

Spomenimo kako je na Kaninu (naslovna) još uvijek oko 260 cm snijega, a skijanje je moguće svaki dan od 08 do 16 sati. Talijanski dio skijališta (Sella Nevea) je zatvoren te je moguć pristup i skijanje samo sa slovenske strane.  

Goran Vukelić-.--.-Polazna stanica gondole

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 273010
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr