14.03.2012.      

Autor: Goran Razić

Foto: arhiva Skijanje.hr 

 

Kanin Freeride Battle 2012. otkazan

Prvotno je bio odgođen, a potom je i konačno otkazan. Freeride Battle ove godine nije imao sreće sa snijegom.

Kanin Freeride Battle 2012., koji je i ove godine trebao biti sastavni dio kvalifikacija prestižnog Freeride World Toura (FWT), prvotno je trebao biti održan od 01. do 04.03. da bi zbog iznimno loše vremenske situacije na Kaninu organizatori promijenili termin te ga prebacili na u termin od 22. do 25.03.

Budući da se snježna situacija nije promijenila, čak štoviše dodatno se pogoršala, natjecanje je konačno i otkazano. Organizator napominje kako se time otkazuje kompletan event uključujući i popratne sadržaje, kao što su koncerti i projekcije filmova. 

Podsjetimo, slovenski Kanin ove je godine prošao jednu od "težih" zima. Iako je naširoko poznat po iznimno velikim količinama snijega te odličnim freeride uvjetima (podsjetimo se sezone 2008/2009. kada se tokom sezone akumuliralo približno 11 m snijega, čime su neke žičare, baš kao i gornja  postaja gondole, bile potpuno zatrpane) ove godine je zabilježio tek nešto više od 50-ak cm napadalog snijega. 

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 242271
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr