NATJECANJA

»

SNOWBOARD

11.02.2014.      

Autor: Ante Pašalić

Foto: Morena Makar Facebook

 

ZOI Soči: Sutra nastup Morene Makar

Srijeda, 12. veljače termin je povijesnog prvog hrvatskog nastupa na nekom od snowboard natjecanja u sklopu Zimskih olimpijskih igara.

Morena Makar nastupit će, naime, u disciplini halfpipe za žene. Nalazi se u kvalifikacijskoj skupini 1, a koja sa svojim nastupima započinje od 14:00 sati lokalno tj. 11:00 sati po srednjeeuropskom vremenu (i HTV 2). 

Uoči samog natjecanja Morena kaže: 

"Uoči natjecanja osjećam se super. Nadam se da će nam "pipe" biti dobar, budući da je proteklih dana bio loš, a evo i danas na muškim kvalifikacijama baš nije bilo dobro. 

Želim izvući maksimum iz sebe, i napraviti svoj zamišljeni "run" te se nadam da će i rezultat tada biti dobar." A za Skijanje.hr Morena još malo opširnije dodaje:

"Atmosfera u selu je ugodna, zasad se ne osjeća nikakva napetost među sportašima.

Prvi trening prošao je dobro, što se za drugi ne može reći. Half-pipe je bio u katastrofalnom stanju, zbog toplih uvjeta počeo se raspadati i ubrzo su u njemu bile velike rupe i grbe. Bilo je nemoguće voziti ga na način na koji bi trebalo, svi su padali i nekontrolirano skakali. Ubrzo su se okupili treneri i uložili žalbe te je dogovoreno da će za današnji trening poraditi na kvalitetnijoj pripremi half pipea.

Ja sam vrlo ugodno iznenađena potporom ljudi iz Hrvatske i širom svijeta. Moram priznati da me lovi velika trema jer nikada do sada nisam imala tako velik broj navijača i iskreno se nadam da ih neću iznevjeriti. Voljela bih odraditi sve trikove koje sam zamislila i da sve prođe bez padova. Ako odradim ono što smo zamislili, plasman u prvoj polovici je ono što očekujem."
 
Cjelovita startna lista - kvalifikacijska skupina 1 (.pdf)

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 284826
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr