Skijanje.hr

SKIJANJE

»

ŠKOLA

25.01.2010.      

Autor: Ivan KašubaPhoto: Demonstratori HZUTS-a (naslovna), Ispitna komisija (u textu)  

HZUTS: Termini tečajeva za učitelje skijanja

Skijaško učilište Hrvatskog zbora učitelja i trenera sportova na snijegu objavilo je termine tečajeva za polaganje ispita za učitelje skijanja.

Hrvatski zbor učitelja i trenera sportova na snijegu, ove godine se odlučio za dva termina tečaja na početku i na kraju mjeseca ožujka za stjecanje jednog od statusa za učitelja skijanja, koji će se održati u Italiji.

Prvi termin tečaja održat će se od 04.-13.03.2010. u talijanskom Dobbiacu pored Sextena. Za drugi termin tečaja rezerviran je od 19.-28.03.2010. također u Dobbiacu.

Nastavni proces odvija se kroz 9 dana u kojima se prolazi kroz terensku i teorijsku nastavu koju  će voditi izabrani demonstratori Hrvatskog zbora učitelja i trenera sportova na snijegu, te predavači Skijaškog učilišta.

Na tečajevima, može se polagati prvi ili drugi dio specijalnosti za učitelja skijanja. Nakon položenog prvog dijela, stječe se naziv Pripravnik – učitelj skijanja. Završetkom drugog dijela specijalnosti dobiva se naziv Učitelj skijanja.

Bitno je napomenuti za polaznike prvog dijela specijalnosti, da se prijemni ispit neće moći položiti prvog dana tečaja, kao što je do sada bilo moguće.

-.--.-Na kraju tečaja, ispit će se polagati pred Ispitnom komisijom HZUTS-a, te jedino na taj način steći svi uvjeti za dobivanje odgovarajuće licence i postati učitelj skijanja.

Smještaj je za sve tečaje organiziran u Dobbiacu u hotelu Laurin na bazi polupansiona. Trošak smještaja, ski karte, prijevoza, putnog osiguranja i školarine iznosi ukupno 7.100 Kn i plaća se isključivo uplatom na žiro-račun Skijaškog učilišta.


Prijave za oba tečaja, primaju se do popunjenja smještajnih kapaciteta, a završno s 21.2.2010.

Sve dodatne informacije kao i prijavu vezane uz nastavni proces možete dobiti na službenim stranicama HZUTS-a ili svakim radnim danom od 12:00-16:00 sati na tel. 01/239-9950.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2020.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Skijaški klub Hupser   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 3872059
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

Izdavač: Skijaški klub "HUPSER"
Medovićeva 19, Rijeka
e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr