Skijanje.hr

SKIJANJE

»

ŠKOLA

04.11.2008.      

Autori: Goran Razić, Tomislav Matošin 

HZUTS i Atomic potpisali novi ugovor

Jučerašnjim svečanim potpisivanjem sponzorskog ugovora nastavio se uspješan period suradnje između Hrvatskog zbora učitelja i trenera skijanja te tvrtke No. 2 Planet Sport - zastupnika Atomica i Peak Performancea.

Hemingway bar u Zagrebu sinoć je nudio sliku male skijaške oaze, u kojoj su se okupili brojni učitelji skijanja, treneri te državni demonstratori. Novi sponzorski ugovor HZUTS-u je iznova donio brojne prednosti. Osim kompletne opreme za Demo Ski Team, koji će i dalje koristiti Atomicove proizvode, svi članovi HZUTS-a i dalje će moći koristiti povoljnije uvjete kupnje raznih proizvoda.

Prema riječima Davida Dobrile, direktora tvrtke No. 2 Planet Sport, te Daga Modrića, predsjednika HZUTS-a, dosadašnja suradnja označena je kao obostrano vrlo uspješna te nije bilo nikakvih upitnika oko nastavka iste. Na održanoj press konferenciji ujedno je predstavljen i novi bilten HZUTS-a za narednu sezonu, a koji će svi članovi uskoro dobiti na svoju kućnu adresu. Ova prilika također je poslužila i kao kratka najava izlaska nove knjige - udžbenika imena "Skijanje", čija će glavna svrha biti pomoć u radu učitelja i trenera te podsjetnik za sve željne znanja i napredovanja u pripremi za skijanje i skijaškoj tehnici. Knjiga kreće u tisak već 15.11.2008.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2020.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Skijaški klub Hupser   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 3871481
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

Izdavač: Skijaški klub "HUPSER"
Medovićeva 19, Rijeka
e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr