Skijanje.hr

09.11.2012.      

Autor: Skijanje.hr

 

HZUTS s iPhone aplikacijom i brojnim novitetima

Hrvatski zbor učitelja i trenera sportova na snijegu za ovu je skijašku sezonu pripremio brojne novosti. Pogledajmo koje su to.

Sredina jeseni obično donosi i konkretnije najave u radu hrvatskih škola skijanja i snowboarda, a paralelno s time je jasniji i program rada učiteljske strukovne organizacije. HZUTS će tako ove sezone za svoje članove ponovo organizirati brojna događanja, primjerice čak pet seminara, jedan tečaj za učitelje skijanja, a tu su i teoretska predavanja, organizacija abručerske službe na utrci Snježne kraljice i još dosta toga. 

Od ove godine kreće i iPhone aplikacija HZUTS-a, a koja će sukladno najavama biti dostupna početkom prosinca te će nuditi brojne savjete, metodičke vježbe i ostale sadržaje koji bi uvelike trebali pomoći učiteljima u njihovom radu. Aplikacija će biti detaljnije predstavljena na ovogodišnjem ZimSkom Showu koji je na rasporedu već sljedećeg tjedna na Zagrebačkom velesajmu. 

Članovi HZUTS-a će tako osim već spomenutih, ali i onih već uobičajenih pogodnosti od ove sezone imati i mogućnost kupnje godišnje skijaške karte za Mariborsko Pohorje i to po povoljnijoj cijeni od 150 eura. Isto tako, hrvatskim učiteljima skijanja bit će omogućen neometan rad sa svojim grupama na Mariborskom Pohorju, a popust na skijašku kartu moći će ostvariti i polaznici grupa. 

Ovdje još valja spomenuti kako će se za vrijeme održavanja ISIA seminara u Sextenu (od 16. do 21.12.2012.) po prvi puta održati i Snowkite seminar na kojem će svi prijavljeni imati priliku isprobati i naučiti sve tajne ovog zanimljivog zimskog sporta. Detaljnije informacije potražite na stranicama HZUTS-a.  

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2020.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Skijaški klub Hupser   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 458529
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

Izdavač: Skijaški klub "HUPSER"
Medovićeva 19, Rijeka
e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr