SKIJANJE

»

ŠKOLA

16.02.2014.      

Autor: Skijanje.hr

 

Na Kronplatzu otkriven "lažni" ski učitelj iz Hrvatske

Talijanski karabinjeri provode nadzor na skijalištima.

Prema ovotjednom izvještaju talijanskih karabinjera na Kronplatzu je otkriven jedan "lažni" skijaški učitelj iz Hrvatske. Talijanski mediji lažnim nazivaju sve one koji bez potrebnih dozvola obavljaju poduku na njihovim skijalištima, a u takvoj jednoj akciji su karabinjeri zatekli i neimenovanog hrvatskog državljanina.

Zaustavljen je dok je skijanju podučavao grupu mladih, a karabinjeri nisu našli dokaze da je o svom poslu obavijestio lokalne nadležne službe. Osim njega, u Alta Badiji su zaustavljena i dva poljska ski učitelja bez potrebnih "papira" koji bi potvrđivali da su kvalificirani za zanimanje ski učitelja te jedan Nijemac blizu Stelvija.

Inače, karabinjeri redovito tokom skijaške sezone provode ovakve kontrole, a iz izvještaja se dade iščitati da u prijestupu najčešće hvataju istočnoeuropske "učitelje" skijanja. Osim toga, napori su im usmjereni i prema otkrivanju zlouporabe droga na skijalištima pa su česti pretresi skupina mlađih skijaša.

 

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 254479
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr