SKIJALIŠTA

»

SLOVENIJA

06.11.2015.      

Autor: Skijanje.hr

 

Krvavec s automatiziranim sustavom zasnježenja

Slovenska skijališta ambiciozno dočekuju novu sezonu. Iako nema grandioznih ulaganja, skijališta su većinom spremna za početak sezone. Krvavec bi tako svojim posljednjim ulaganjem u velikoj mjeri trebao osigurati start sezone.

Krvavec (naslovna slika) i dalje razvija svoj trenutni prioritet - sustav umjetnog zasnježenja. Ove godine Krvavec dobiva potpuno automatiziran sustav zasnježenja na trasi Vrh Krvavca - Gospinca (trasa šesterosjedežnice). Sustav će se automatizmom paliti i gasiti, sukladno trenutnim vremenskim prilikama te će ujedno i sam odrađivati fino podešavanje rada topova. Osim toga, na Krvavcu su u planu i brojni sitni radovi, poput modernizacije interaktivnih tabli na skijalištu i sl.

Vogel od ove sezone nudi jedinstvenu skijašku kartu koja će vrijediti i za Golte. U planu je i uređenje parka za djecu, a tu je i preuređenje snowparka, prije svega u smjeru poboljšanja uvjeta za početnike. Prema pisanju Siol.net-a u planu je i uređenje zimskog “ziplinea” u dužini od 300-tinjak metara.

Stari vrh (slika dolje) je kupio 5 novih snježnih topova, a u planu je i kupnja i novog stroja za uređenje staza. Nakon ove investicije Stari vrh će ukupno brojati 50 snježnih topova (uključujući i tzv. žirafe).

-.-stari vrh facebook-.-

Ostala skijališta većinom dočekuju sezonu u manje izmijenjenom izdanju, uz redovne remonte, ali i s ponekim “e-novostima”. Primjerice, Vogel pokreće mobilnu aplikaciju za kupnju skijaških karata, zahvaljujući kojoj će svi posjetitelji vrlo lako moći izbjeći duge redove na blagajnama. Skijašku kartu za Krvavec također je moguće kupiti online, ali preko njihove službene web stranice. 

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 258298
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr