20.12.2012.      

Autor: Goran Razić

Foto: Vogel

 

Kanin od subote, Vogel s 25% popusta

"Slovenski glečer" Kanin kreće s radom ove subote 22.12., a pretprodaja skijaških karata je produžena sve do početka rada skijališta. Na Vogelu je još uvijek aktualan popust od 25% na cijene skipassa, a u radu su žičare Brunarica, Storeč i Orlove glave.

U Sloveniji su akcije vrlo popularne. Osim Vogela, koji nudi vrlo povoljan skipass, u Kranjskoj Gori je moguće ostvariti popust od ne malih 15% na dnevni skipass. U Kranjskoj Gori su u pogonu četverosjedežnice Vitranc 1, Podkoren i Kekec te vučnice Mojca 1 i 2. Za vrijeme noćnog skijanja u radu je samo sjedežnica Kekec. 

Na Cerknu je trenutno otvoreno šest staza (Grič, Dolina, Počivalo, Brdo, Lom i Davča). Na Goltama su otvorene četiri staze (Družinska, Preseka, Blatnik i Medvedjak) s time da je za subotu 22.12. predviđen poseban Apres ski party. Tko je zaista željan skijanja ovaj tjedan će doći na svoje na Kopama, gdje je još aktualna akcija "platiš jedan dobiš dva", odnosno za cijenu dnevne skijaške karte dobije se i karta za noćno skijanje. Akcija koja je za svaku pohvalu, a cijenit će je najuporniji. Na Krvavcu trenutno radi 8 staza i prema posljednjim informacijama na skijalištu je oko 75 cm snijega. Krvavec već tradicionalno nudi 15% popusta na skipass za grupe. 

Na Pohorju je u radu kako dnevno tako i noćno skijanje. Povezivanje između Bollfenka i Areha je moguće ski busom, dok skijalište svojim posjetiteljima nudi otvorene sjedežnice Poštela, Sleme i Pisker 2 te vučnice Bellevue, Ruška, Areh, Cojzerica i Žigart. Gondola vozi do 22 sata. Na Rogli pak ima oko 80 cm snijega i u pogonu su staze Planja, Uniorček 1 i 2, Mašinžaga, Ostruščica 1 i 2, Jasa, Košuta, Jurgovo 1 i 2,  te se i nakon prestanka rada još uvijek zasnježavaju staze Planja, Ostruščica te Jurgovo 1 i 2. Stari vrh kreće 21.12.  

Tko je željan skijanja ovoga vikenda moći će u Sloveniji pronaći vrlo dobre uvjete, uz pretežito poluoblačno vrijeme i temperature u blagom minusu.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 265793
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr