13.12.2013.      

Autor: Skijanje.hr
Foto
: Cerkno, arhiva Skijanje.hr

 

U Sloveniji 30 - 50 cm snijega. U radu 9 skijališta

Sudeći po dostupnim informacijama putem slovenskog Snežnog telefona, slovenska skijališta spremna dočekuju božićne i novogodišnje praznike.

U radu su gotovo sva značajnija (veća) slovenska skijališta. Podsjetimo, još u prvom valu, krajem studenog, su se otvorili Krvavec, Rogla, Golte, Vogel i Kranjska Gora, a nešto kasnije su im se pridružili Mariborsko Pohorje, Kope i Stari vrh.

Na skijalištima je u prosjeku između 30 i 50 cm snijega, a od zvučnijih imena već sutra 14.12. se u radu pridružuje i Cerkno, koji trenutno također broji oko 30 cm snijega.

Za sve one koji namjeravaju put Slovenije, napominjemo kako više nisu na snazi akcijske cijene skipassova, a točne podatke oko cijena možete provjeriti u članku; Slovenija - cijene ski karata za sezonu 2013/14.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 2418066
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr