18.12.2014.      

 

Više udobnosti, zaštite i slobode gibanja: Atomic ženska kolekcija 14/15

Brojne inovacije nude: lakše skijanje, odličan nadzor nad skijama te više udobnosti. A cjelokupna skijaška oprema, od glave do pete, pripremljena je posebno za skijašice.

Novi HAWX 2.0

Među najvažnije Atomicove novosti u sezoni 2014/15. svakako spadaju nove skijaške cipele HAWX 2.0. Udobnost i polivalentnost, baš po mjeri nježnijeg spola, svakako su im najznačajnije odlike. Medium fit ključni elementi su zadržani, a ono što je novo su novi unutarnji ulošci, s 3M Thinsulate izolacijom, za čuvanje stopala toplima tijekom cijelog dana. Nova konstrukcija nudi i najlakše skijaške cipele do sada, preseljenje Hawx Flex točki s boka na potplatu ima za cilj prirodnije gibanje stopala, bolji osjećaj i veći nadzor nad skijama.

-.--.-

Atomic CLOUD s tehnologijom ARC i Bend X-om

Elegantan crno-bijeli izgled te V-Shape konstrukcija glavni su aduti, kojima vrhunska serija skija Cloud namjerava privući maksimalnu pozornost skijašica. Bend-x zadužen je za jednostavnije upravljanje skijama i lakšim skijašicama te je namijenjen skijama srednjeg razreda. A ARC tehnologija, sa svojom jednom "sidrišnom" točkom, omogućuje odličnu plovnost skija te kvalitetno prilagođavanje terenu, uz stalno zadržavanje dodira s podlogom.

-.--.-

Obnovljena serija skija Affinity i skijaške cipele Live Fit

Affinitiy su iznimno svestrane skije za skijašice (V-Shape, All Mountain Rocker), atraktivnog izgleda te u aktualnoj sezoni dodatno proširene u smislu broja modela. Live Fit serija skijaških cipela također je obnovljena, i ovdje se javlja 3M Thinsulate izloacija, a i obuvanje i izuvanje cipela sada je dodatno pojednostavljeno.

-.--.-

Live Fit tehnologija sada i na skijaškim naočalama

U serijama Revel i Savor sve su skijaške naočale Atomica opremljene jedinstvenom Live Fit tehnologijom, a koja opet omogućava potpunu prilagodbu naočala obliku lica posebnim oblikom okvira te primjenom pjene. Sve za maksimalnu udobnost tijekom cijelog dana skijanja.

-.--.-

Skijaške kacige s tehnologijom Live Fit

I ovdje je Live Fit tajna u PORON XRD pjeni, koja omogućava potpunu prilagodbu kacige obliku glave te time omogućava maksimalnu udobnost nošenja kacige tijekom cijelog dana.

                   -.--.-

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 220352
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr