24.11.2016.      

Autor: Atomic

 

Skijaške cipele Atomic Hawx Ultra i tehnologija Memory fit

Jedne od najprodavanijih skijaških cipala u svijetu, daju iznimnu udobnost i obuhvat. Nakon serije Hawx Prime 100 mm i Hawx Magna 102 mm, predstavljamo novu, 98 mm široku verziju Hawx Ultra.Daju visoku razinu udobnosti za sve koji žele savršeni obuhvat

NAJLAKŠE SKIJAŠKE CIPELE DO SAD

Kao i ostale skijaške cipele iz serije Hawx, Hawx Ultra udružuju iznimnu udobnost i stabilnost. Ono što ih razlikuje od ostalih skijaških cipela je iznimno niska težina, zahvaljujući Progressive Shell konstrukciji. U broju 26,5 teže samo 1670 g i 25 % su lakše od ostalih.

Skijaške cipele Hawx Ultra tako garantiraju savršenu kontrolu, udobnost i izniman osjećaj za podlogu.

-.--.-SERIJA HAWX ULTRA

Skijaške cipele Hawx Ultra dolaze u različitim tvrdoćama (fleks) od 80 do 130, u muškoj i ženskoj kolekciji. Brojne tehnologije omogućavaju iznimno nisku težinu i stabilnost. Nova asimetrična kralješnica Energy Backbone daje savršeno prianjanje rubnika i maksimalnu potporu.

Zahvaljujući Memory Fit tehnologiji u samo nekoliko minuta skijaške cipele možete prilagoditi svojim stopalima. Novi unutarnji ulošci Memory Fit 3D osiguravaju dodatan prostor u predjelu gležnja, a time i veću udobnost. 



HAWX UDOBNOST ZA ŽENE

-.--.-
Skijaške cipele iz serije Hawx izrađene su posebno za žene.

Kao sve ženske Hawx skijaške cipele i ove su oblikovane prema anatomiji ženskih stopala i dodatno su izolirane 3M™ Thinsulate™ izolacijom.

Unutarnji uložak također je posebno oblikovan i daje iznimnu udobnost. Skijaške cipele Hawx Ultra W daju pregršt udobnosti i savršen obuhvat.

 

 

 

TEHNOLOGIJA MEMORY FIT

CIPELE PO MJERI, U NAJKRAĆEM ROKU.

Memory Fit garantira savršeno pristajanje uz stopalo i jedan je od najbržih načina toplinske obrade skijaških cipela u svijetu. Potrebno je samo 5 minuta da se vanjska školjka i manžeta zagriju na potrebnu temperaturu. Cijeli proces preoblikovanja uz Memory Fit tehnologiju uzet će vam samo 12 minuta.

1.ZAGRIJAVANJE

Zagrijavanje vanjske školjke skijaške cipele 5 minuta pri temperaturi 117°C.

2. OČUVANJE OBLIKA
Umetanje unutarnjeg uloška i obuvanje. Kad skijaš obuje cipelu, mora mirno stajati 2 minute, da se cipela pravilno oblikuje.

3. HLAĐENJE
Nakon konačnog oblikovanja cipela se mora potpuno ohladiti, tako da je na 5 minuta omotamo hladnim ovojem. Time je proces završen, a udobnost i pristajanje savršeni.


ATOMIC HAWX – Doživite novu razinu pristajanja i udobnosti!

Više na: www.atomic.com

-.--.-

-.--.-

-.--.-

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 285458
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr