05.01.2015.      

 

Inovacije u seriji Redster: Doubledeck 3.0 i tehnologija RAMP

Serija Redster rezultat je napornog rada i 50-godišnjeg iskustva u svijetu natjecateljskog skijanja. Nudi opremu natjecateljima, kao i rekreativnim skijašima, koji žele samo najbolje.

Tehnologijama Doubledeck 3.0 i RAMP u Atomicu smo ove sezone napravili i dodatni iskorak naprijed.

JOŠ VIŠE BRZINE U SERIJI REDSTER
U Atomicu stremimo razvoju inovacija koje donose nove osjećaje u svijet skijanja i donose više brzine, dinamičnosti, preciznosti i kontrole. Sve to donose tehnologije Doubledeck 3.0 i RAMP Tech. Tehnologije koje će u novoj sezoni pobjednicima Svjetskog kupa, amaterskim natjecateljima i rekreativnim skijašima pomoći da naprave korak naprijed.  

DOUBLEDECK 3.0: OSJETI SNAGU I PRECIZNOST
-.--.-Zahvaljujući tehnologiji Doubledeck, skije Redster najbrže su skije u Svjetskom kupu. To su skije koje su Marcela Hirschera i Mikaelu Shiffrin dovele u sam vrh svjetskog skijanja.

Nova, treća generacija Doubledeck tehnologije garantira još lakše i mirnije skijanje. Skije Redster opremljene su tehnologijom RAMP. Pri visokim brzinama RAMP tehnologija automatski povećava nagib vezova za 10° i tako omogućava uravnoteženiji položaj u svakom trenutku. Doubledeck 3.0 sadrži redizajniranu gornju ploču za još bolju amortizaciju i stabilnost. Mekši konektori u prednjem dijelu garantiraju lakši ulazak u zavoje, tvrđi konektori u stražnjem dijelu daju iznimno ubrzanje.

-.--.- 

KOMPLETNA SKIJAŠKA OPREMA OD GLAVE DO PETE
Nove skije Doubledeck 3.0 ne mogu pokazati sve svoje kvalitete bez primjerene skijaške opreme. Zato smo u ovoj sezoni velik trud uložili u razvoj skijaških cipela, kaciga i naočala. Kompletna skijaška oprema garantira beskompromisno skijanje u svim uvjetima.

Redster Doubledeck 3.0 GS
Potpuno nove veleslalomske skije Redster s tehnologijom Doubledeck 3.0 za savršenu amortizaciju i ekstremno ubrzanje i tehnologijom RAMP Tech za bolju kontrolu i preciznost.

-.--.-

Redster Pro 130
-.--.-Najbolje skijaške cipele dosad! Narrow Fit konstrukcija i Carbon Spine karbonska kralješnica garantiraju savršen obuhvat i prijenos energije na skije. Dodali smo i jedinstvenu tehnologiju toplinske obrade skijaških cipela Memory fit, koja omogućava savršeno oblikovanje vanjske školjke, unutarnjeg uloška i manžete po obliku skijaševog stopala u samo nekoliko minuta i time daju iznimnu udobnost. 

Skijaške naočale Revel3
Potpuno nove skijaške naočale s tehnologijom Live Fit, Carl ZEISS staklima i nevjerojatno širokim vidnim poljem. Ove naočale koriste natjecatelji Svjetskog kupa i uz kacige Atomic čine savršenu kombinaciju.

-.--.-

Skijaška kaciga Redster WC 
Skijaška kaciga WC odgovara svim propisima FIS-a, a izrađena je od izdržljivih staklenih vlakana. Opremljena je pasivnim ventilacijskim sustavom i kompatibilna sa štitnikom za bradu. Skijaška kaciga koju nose natjecatelji Svjetskog kupa.

-.--.-

Više na: www.atomic.com

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 4722356
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr