SNOWBOARD

»

VIJESTI

22.02.2011.      

Autor: Goran Razić

Photo: L@n

 

Prvo snowboardcross natjecanje na Brezovici

Snowboard se vraća na Kosovo, točnije na Brezovicu. Barem tako najavljuju organizatori skorašnjeg natjecanja u snowboardcrossu.

Od 18. do 20.03. na Brezovici će se održati snowboardcross natjecanje za sve zainteresirane bordere. Nagradni fond je velik, stoga će se mnogim riderima isplatiti potegnuti sve do Kosova. 

Prijavljeni natjecatelji borit će se za ukupno 5.000 eura nagradnog fonda (3.000 za pobjednika, 1.300 za drugog i 700 za trećeg, nap.a.). Utrka će se održati u blizini staze Lavlja vrata, u ukupnoj dužini od 700 metara, a staza je podijeljena u četiri dionice, sukladno FIS pravilima. 

-.-L@n-.-
Uz glavno natjecanje, koje je na rasporedu u nedjelju, program će obuhvaćati i trening u petak, te kvalifikacije koje su na rasporedu u subotu. Cijeli event će pratiti nastupi brojnih domaćih i stranih DJ-eva, a borderi iz cijele Europe popunit će vrijeme prije utrke vratolomijama na pripremljenim kickerima. 

-.--.-

Trenutno je na Brezovici između 30 i 50 cm snijega, no očekuje se povoljno vrijeme u sljedećem periodu. Skijalište radi od 25.01. usprkos lošem i toplom vremenu, što je odlična vijest i za sve rekreativce željne snijega i sunca. 

Sudeći po izjavama organizatora, glavni cilj natjecanja je davanje podrške ovom skijalištu nekad velikog ugleda te podsjećanje na velike mogućnosti i potencijale čitave planine. 

Sve detalje, kao i formu za prijave, moguće je pronaći na službenoj web stranici www.sbxbrezovica.com od 23.02.

-.-L@n-.- 

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 255179
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr