SNOWBOARD

»

VIJESTI

28.03.2011.      

Autor: Ante Pašalić

Photo: Driton Bublaku

 

SBX, Brezovica - Nikola Vrhovec 3.

Naš Nikola Vrhovec osvojio je odlično 3. mjesto na prvom snowboard natjecanju na kosovskom skijalištu Brezovica.

Pretprošlog vikenda na kosovskom skijalištu Brezovica održano je prvo međunarodno Snowboardcross natjecanje.

Nepovoljni vremenski uvjeti i minimalne količine snijega otežali su održavanje samog natjecanja, no organizatori su se potrudili da sve prođe u najboljem redu. Tako je trening, zakazan za petak, premješten na subotu, te na kraju zbog nedostatka snijega nije ni odrađen, već se u nedjelju odmah vozila finalna vožnja.

-.-Driton Bublaku/Igor Nikolčević-.-

Prijavilo se dvadesetak natjecatelja, iz Slovenije, Hrvatske, Srbije, Kosova i Makedonije, a 16 ih je ušlo finale. U finalnoj utrci, naš Nikola Vrhovec osvojio je 3. mjesto. A ispred njega na drugom mjestu završio je Miljan Bošković iz Srbije, dok je najbolji tog dana bio Aljoša Stefanovič iz Slovenije.

Vrhovcu je ovo tek treće službeno natjecanje od kada je prešao na Snowboardcross disciplinu i prvi osvojeni podij! Treće mjesto mu je donijelo i 700 eura nagradnog fonda, što daje na ozbiljnosti ovog prvog kosovskog snowboard natjecanja.

Napomenimo i organizatore natjecanja, Scardus tim s Kosova, koji su zaslužni za održavanje ovog hvalevrijednog natjecanja.


Finalni rezultati:

1. Aljoša Stefanović (SLO)
2. Miljan Bošković (SRB)
3. Nikola Vrhovec (CRO)

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 4720896
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr