OPREMA

»

ODRŽAVANJE

23.11.2011.      

Autor: Goran Razić 

Kecerin - Zagreb

Uz sam kraj sljemenske ceste, u zagrebačkim Šestinama, nadomak šestinske crkve, nalazi se ski servis Kecerin. Strankama je na raspolaganju strojni i ručni servis skija i bordova te najam preko 700 ski kompleta.

Servis, kojega ćete sigurno primijetiti pri povratku sa Sljemena, u vlasništvu je Igora Kecerina, skijaškog demonstratora. Servis posluje od 2001. godine, od kada je znatno napredovao. Troje zaposlenika glavninu posla radi na Montana i Wintersteiger strojevima. Relativno novi Montanin "Roboter" stroj zaslužan je što čekanja i velikih redova gotovo da ni nema. Potpuno automatiziran stroj koji radi nekoliko radnji odjednom dodatno je proširio Kecerinov kapacitet. Osim navedenog tu je Montanin stroj za uređenje baze, Wintersteigerov stroj za brušenje rubnika te "mazalica" također iste marke. Snowboardi su također dobro došli, a brušenje dasaka se radi na Montaninoj brusilici. 

-.-goran Razić-.-

Za one koji ne žele strojni servis na raspolaganju je VIP servis, koji stoji 190 kn za skije te 250 kn za snowboard. Kod ovakvog servisa kompletni posao se radi ručno, a odabir željenih kuteva je prepušten vlasniku. Ukoliko vam kutevi nisu toliko bitni, servis će biti napravljen na 88º bočnog kuta te 0,5º baznog kuta.

Za skijanje i bordanje bez zapinjanja brinu se Toko univerzalni voskovi, a po želji mogu se staviti i drugi tipovi voska, pa čak i high fluor voskovi. 

Osim skija i bordova u servisu možete potražiti i pomoć oko pancerica. Ukoliko je puknula kopča na pancerici ili trebate zamijeniti liner, neće biti problema. Stroj za bootfitting nije na raspolaganju, ali po dogovoru može se obaviti i navedeni zahvat. Zanimljivo je da je na raspolaganju i stroj za sušenje i dezinfekciju pancerica, koji može sušiti 40 pari pancerica istovremeno. Ovo je posebno važno za rent.

Upravo je rent skija jedan od glavnih aduta Kecerina. 700-tinjak kompleta skijaške opreme na raspolaganju je svakodnevno. Sva oprema je pod bar kodovima i uvedena u bazu podataka, koja se pak lako pretražuje na dostupnim računalima. Moguće je iznajmiti opremu iz tri cjenovna ranga. Početnu, srednju i najjaču klasu, a cijene slijede kvalitetu. 

-.-goran Razić-.-

Svoje povjerenje Kecerinu su dali HGSS, koji servisira svoje skije upravo kod njih, dok članovi HZUTS-a i Skijanje.hr-a ostvaruju popuste uz predočenje valjane iskaznice odnosno članskog kupona.

Oni koji pak više vole nordijske discipline u ski servisu Kecerin lako će pronaći opremu za skijaško trčanje koju je moguće iznajmiti po cijeni od 140 kn po danu.  

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 274978
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr